OVER ONS

De Witte Meren is ontstaan in 1989 van een statige witte villa tot een prachtige hostellerie aan de rand van het bekende Meer van Keerbergen.

Stijl en klasse heeft een naam: Hostellerie De Witte Meren. Dit complex met feestzaal, conferentieruimte, hotelkamers en prachtige tuin treft u aan midden inde residentiële wijk van Keerbergen. Het onderscheidt zich onder meer door zijn unieke ligging aan een zeer uitgestrekt meer. De rimpelloze waterspiegel en groene omgeving zorgen voor een onbeschrijfelijke rust.
De Witte Meren is de ideale plaats om uw feest te organiseren.

Is het zonnetje van de partij dan staan de hoge tafels in de tuin steevast klaar. Uw lunch of diner wordt overgoten met een onvervalst vakantiesausje. De chef presenteert u hier een excellente waaier aan gastronomische bereidingen. Zo gaat ook het aspergeseizoen nooit onopgemerkt voorbij. Gaat u voor een heerlijk menu of een lekkere barbecue met een lekker wijntje, dat stellen wij u dat graag voor. Alles wordt georganiseerd met liefde voor het vak zodat u een onvergetelijke dag of avond hebt beleefd.

Zakenlieden of gasten van uw feest kunnen bij ons ook overnachten, met ontbijt erbij natuurlijk.De kamers, met aparte badkamer, zijn zeer rustig en voorzien van wifi , koelkast, tv …

Ontspanningsmogelijkheden zijn er bij de vleet: wandelroutes, fietsenroutes en er is een golfterrein in de buurt op wandelafstand.

U bent er te gast in de Brabantse Kempen te midden van het groen op 30 km van Brussel en Antwerpen en op 20 km van Mechelen en Leuven.

Wij hopen u eens te ontmoeten in onze zaak.